четвртак, 10. фебруар 2011.

LABRADORIT
Labradorit je mistican kamen zastitnik, donosilac svetlosti. Podize svest i povezuje sa energijom univerzuma. Odbija nezeljene energije iz aure i sprecava odliv energije. Moze da vas odnese u druge svetove i prosle zivote. Kao kamen egzoticnog znanja olaksava inicijativu i misterije. Podize svest i uzemljuje duhovne energije u fizicko telo.
Na psiholoskom planu Labradorit otklanja strahove, nesigurnost, natculne rusevine od ranijih razocarenja, ukljucujuci i ona koja su se desila u proslim zivotima. Jaca veru u sebe i poverenje u univerzum. Otklanja projekcije drugih ljudi, ukljucujuci i misaone formacije koje su se zakacile za auru.
Smiruje previse aktivan um i puni mastu energijom, donoseci nove ideje. Ovaj kamen izvlaci i potisnuta secanja iz proslosti.
Labradorit je koristan pratioc kroz promene, jer daj snagu i istrajnost, kao kamen preobrazaja, priprema telo i dusu za proces uznesenja.
Leci bolesti ociju i mozga, opusta stres i regulis metabolizam. Leci prehlade, reumatizam, uskladjuje hormone, snizava krvni pritisak.
Cisti se pod vodom a puni na suncu.
Nalazista : Italija, Finska, Rusija, Kanada, Skandinavija

Нема коментара:

Постави коментар